Search This Blog

HOME KARYA ULASAN BUKU QUOTE'S RESEPI

Menang RM95,000.00...!!!

Assalamualaikum dan selamat siang..! :D

Tajuk macam apa ja..drama queen betul..ehehe..
Ini pagi,aku check email,kot-kot ada email penting,karang terlepas pandang naya..
Tiba-tiba,mata tertumpu pada satu email ni kononnya dari NESTLE,mengatakan aku berjaya menang sejumlah wang tunai bukan calang-calang banyaknya.
Aku dah terdelete emailnya,tapi hasil ps dari facebook rasmi NESTLE Malaysia, ada beberapa manusia juga mendapat email scam serupa macam ni,


Menang RM95,000.00...!
Ni yang mata duitan nampak nilai besar macam itu agaknya boleh menggelepur kegembiraan.
Haritu dapat email scam dari Coca-Cola,dapat berapa raban entah,lupa...
Kalau dijumlahkan nilai yang kononnya 'hadiah' antara Nestle dan Coca-cola,aku rasa boleh dah beli sebiji kereta.
Kalau dapat betul-betul,alangkah bahagianya hidup,betapa terujanya aku dapat RM95,000.00. Macam-macam nak beli,dalam kepala otak nak buat macam-macam,sudahnya duit mengalir sampai tak sedar gara-gara memboros tak ingat dunia.

Bawah ni, kenyataan rasmi dari pihak NESTLE Malaysia,aku ambil dari fb.




p.s/

  • Jangan cepat teruja sangat bila dapat email kata kita menang hadiah (padahal mana guna pun produk tu/daftar pertandingan), selidik betul-betul,sekarang ni zaman dah mudah,google ja ,semua maklumat tinggal rajin tak rajin baca ja.. okeh..!